by admin

Maak je website helder, aantrekkelijk
& vindbaar in Google

Zo doen we dat:

na de kennismaking hebben we een gesprek van 45 minuten

ik voer een SEO Quickscan uit en doe een zoekwoordenonderzoek

ik (her)schrijf jouw teksten

jij hebt teksten die helder, aantrekkelijk en goed vindbaar zijn in Google

Heldere teksten op je website

voor de bezoeker én voor Google

Wanneer iemand op jouw website komt, wil je dat de bezoeker precies begrijpt wie jij bent, wat jij aanbiedt én hoe je hem/haar kunt helpen. Wanneer er teveel tekst staat of de tekst leest niet lekker, dan verlaat de bezoeker jouw website zonder verder te kijken. Je loopt dan een klant mis, iemand die jij of jouw bedrijf had kunnen helpen met je product of dienst. Een heldere tekst behoudt de aandacht en zorgt ervoor dat de bezoeker verder leest, nieuwsgierig wordt en volger of klant wordt. Kwalitatieve teksten zijn bovendien geoptimaliseerd voor Google (SEO), waardoor er meer mensen op jouw site terecht komen.

Teksten laten (her)schrijven

Misschien ben je je website aan het (ver)bouwen of ben je niet tevreden over de teksten die nu op je website staan. Ik kan heldere, aantrekkelijke teksten schrijven waarmee jouw website ook beter te vinden is in Google. We hebben dan een gesprek van 45 minuten waarin ik alles te weten kom over jou en je bedrijf. Als je al een website hebt doe ik een SEO Quickscan, waardoor ik snel kan zien welke tekstuele verbeterpunten er zijn voor Google. Daarna kijk ik welke relevante zoekwoorden er zijn en ga ik aan de slag op basis van alles wat je me hebt verteld. Het resultaat zijn teksten die helder zijn voor de bezoeker, jouw boodschap en energie overbrengen én te vinden zijn in Google.

Bekijk voorbeelden

Even bellen?

Zit jij in de branche gezondheid, spiritualiteit en wellness? Of ben je coach, healer of bewuste ondernemer? Dan ontmoet ik je graag!

Heldere websiteteksten...

1. Laten de bezoeker zien wie jij bent en wat jij doet

2. Maken duidelijk hoe jij/jouw product de bezoeker kunt/kan helpen

3. Bevatten geen overbodige tekstjes die de bezoeker afleiden of in verwarring brengen

4. Laten zien wat jij wilt dat de bezoeker doet: contact opnemen, een product bestellen, de brochure downloaden, jouw YouTube video’s bekijken, etc.

5. Brengen het gevoel over dat jij met jouw bedrijf wil overbrengen

6. Bevatten zoekwoorden waardoor mensen jou sneller vinden via Google (SEO)

7. Zijn jouw online visitekaartje

Als je de teksten voor jouw website door mij laat schrijven, ben je gegarandeerd van teksten die lekker lezen, jouw boodschap overbrengen, zoekwoorden bevatten voor Google, een consistente tone-of-voice hebben, een gevoel creëren en de doelgroep aanspreken.

Pakketprijzen

Website herschrijven

€ 697 excl. btw

 • 45 min. bellen om jouw wensen te bespreken
 • ik controleer en herschrijf jouw website
 • max. 5 pagina’s (afhankelijk van lengte) + €80 voor iedere extra pagina
 • 1x feedbackronde voor aanpassingen (incl. 20 minuten bellen om jouw feedback te bespreken) + € 95 voor elke extra aanpassingsronde (ongebruikelijk)

Website schrijven

€ 997 excl. btw

 • 45 min. bellen om jouw wensen te bespreken
 • ik schrijf de teksten voor jouw website
 • homepage, ‘over mij’-pagina, ‘werk met mij’-pagina, contactpagina
 • 1x feedbackronde voor aanpassingen (incl. 20 minuten bellen om jouw feedback te bespreken) + € 95 voor elke extra aanpassingsronde (ongebruikelijk)
 • advies om te zorgen dat je website een lopend verhaal blijft, zodat jouw (potentiële) klanten precies kunnen vinden wat ze willen weten

Website
+ social

€ 1197 excl. btw

 • 45 min. bellen om jouw wensen te bespreken
 • ik schrijf de teksten voor jouw website
 • homepage, ‘over mij’-pagina, ‘werk met mij’-pagina, contactpagina
 • 1x feedbackronde voor aanpassingen (incl. 20 minuten bellen om jouw feedback te bespreken) + € 95 voor elke extra aanpassingsronde
 • advies om te zorgen dat je website een lopend verhaal blijft, zodat jouw (potentiële) klanten precies kunnen vinden wat ze willen weten
 • opzetten en inrichten van facebookpagina, twitterpagina of instagrampagina

Kan ik voor je aan de slag?

Dit vinden anderen:

Ik wil je nogmaals bedanken ✨🙏✨ voor de fijne samenwerking en wie weet tot een volgende... Warme groet Gert ✨🌈✨
Creatief, flexibel, betrouwbaar en vriendelijk. Reageert altijd en snel. Levert blogs (ruim) op tijd aan en toont veel initiatief, bijvoorbeeld met het voorstellen van nieuwe blogonderwerpen. Je hoeft nooit te twijfelen aan de kwaliteit, dat zien we o.a. aan reacties van lezers en het aantal websiteklikken dat we krijgen via social media. Ik hoop nog lange tijd samen te werken.
Ik ben er erg blij mee. Nogmaals bedankt voor het schrijven van de teksten.
Wat snel! Leest heerlijk weg. 🙂 We zijn hélemaal blij met de teksten, super mooi geschreven en kunnen ons er helemaal in vinden!
Super goede teksten! Wauw! Thanks!!!
Wat ik heel sterk vind is dat je n.a.v. ons korte telefoongesprek tot deze tekst bent gekomen. Dat schept vertrouwen en wekt mijn nieuwsgierigheid!

Hoe werkt het?

1. Even bellen

Je neemt contact op door het formulier op deze pagina in te vullen. Nadat ik deze ontvangen heb kun je binnen 48 uur een belletje van mij verwachten. We kijken dan of het klikt en of ik kan bieden wat jij zoekt. Zo ja? Dan ontvang je een offerte en plannen we een gesprek (telefoon/Zoom) in van 45 minuten.

2. Ik wil alles weten

In het geplande gesprek wil ik álles te weten komen over jou, je bedrijf en wat je wilt overbrengen. Ik vraag je het hemd van het lijf en maak aantekeningen, zodat ik jouw stem, visie en energie kan vangen in de teksten die ik voor je ga schrijven.

3. Ik schrijf jouw teksten

Op basis van wat ik van je gehoord heb schrijf ik de besproken teksten. Deze ontvang je voor de afgesproken datum, waarna er ruimte is voor één feedbackronde. Ik pas waar nodig de teksten aan zodat jij ze daarna meteen op je website kunt plaatsen.

Even bellen?

Zit jij in de branche gezondheid, spiritualiteit en wellness? Dan ontmoet ik je graag!
Hieronder zie je welke bedrijven, coaches en healers je al voor gingen.

Deze merken gingen je voor:

CONTACT

+31 06 53 946 218

The Cauldron
Prof. Melchior Treublaan 11
3571 JA Utrecht
Nederland

BTW: NL002237464B97
KVK: 61207500

DIENSTEN

Teksten uitbesteden
Tekstschrijver claims
Website teksten laten schrijven
Productteksten laten schrijven
SEO tektschrijver
Tekstschrijver spiritualiteit

VOLG ONS